Офіційний сайт виробника http://www.3q.ua
1 Вироби приймаються в гарантійний ремонт в упаковці, яка забезпечує збереження при транспортуванні і в комплектності, згідно комплекту поставки.
2 Продукція приймається в діагностику і на гарантійне обслуговування тільки при наявності гарантійного талона.
3 Продукція 3Q з чистими, або не заповненими гарантійними талонами, а так само відсутністю печатки або штампа продавця не приймаються в АСЦ. Винятки - допродажна продукція (див нижче.).
4 У випадку ненадання гарантійного талона в СЦ виробника гарантійний період становить 12 місяців з дати відвантаження товару продавцю.
5 При виникненні нестандартних ситуацій можливі винятки, але за попередньою домовленістю з СЦ виробника.
  Зразок гарантійного талона у вкладенні.
  Які вироби відносяться до передпродажних:
До передпродажних відносяться ті вироби, дефект яких був виявлений при передпродажній перевірці (в магазині, офісі і т.д.) і не залишав меж перерахованих територій. Якщо клієнт забрав техніку і виявив несправність, такі вироби не відносяться до предпродажному обслуговування і обслуговуються через мережу сервісних центрів, зазначених у гарантійному талоні, який продавець повинен обов'язково заповнити.
  Всі передпродажні вироби здаються тільки на сервіс Трініті. Винятки становлять великі роздрібні мережі (Ельдорадо, Комфі, Розетка і т.п.), а також партнери з якими була досягнута домовленість.
  умови:
1. Товар повинен бути в заводській комплектації, без слідів використання. (Гар.талон заповнений або порожній обов'язковий до повернення).
2. Оригінальна упаковка без дефектів і деформацій. (При поверненні вимагаємо додатково упаковувати виріб в транспортну упаковку)