Наш сервісний центр надає послуги з транспортування техніки Apple до офіційних авторизованих сервісних центів у Європі . Контроль і супровід здійснення гарантійного ремонту.

Вартість такої послуги складає в еквіваленті 35 Євро для телефонів і 55 Євро для габаритної техніки по комерційному курсу обміну валюти (придбання) на момент оплати.

Просимо звернути увагу, що у разі зняття апарату з гарантії в офіційному сервісному центрі Apple наш сервісний центр може запропонувати платний ремонт. В такому випадку плата за пересилку буде врахована у вартість ремонту. У разі відмови від платного ремонту клієнт оплачує виконані нами послуги по пересилці у повному обсязі.

У дану вартість включено доставку з нашого сервісного центру в європейський, контроль виконання ремонтів, і повернення в наш сервісний центр. Транспортні витрати, повязані з доставкою до нас оплачує замовник.

Для того, щоб здати телефон по гарантії:

1) апарат не має мати слідів фізичного пошкодження;

2) не має мати слідів попадання вологи;

3) має бути гарантійним на момент доставки в Європу (якщо, термін гарантії закінчується швидше, ніж за 7 днів, то можемо не встигнути зареєструвати апарат по гарантії, через затримку в дорозі);

4) обов'язково має бути відключена функція "Find My iPhone:"

Якщо, апарат відповідає всім вищеперерахованим вимогам,то  ви можете передати сам апарат (чек про придбання, при наявності, без коробки і інших аксесуарів) НовоюПоштою, м. Ужгород, відділення №7, отримувач Мельник Ігор Михайлович, тел. 0660056667. Крім того вкладіть ваші контакті дані:

- Прізвище, ім'я та по батькові;

- контактний номер телефону;

- адреса для зворотньої відправки;

- заявлена проблема;

- IMEI телефону.

Цю саму інформацію продублюйте на нашу електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Після обслуговування, ваш апарат буде повернуто на вказану вами адресу для зворотньої відправки.

Оплата або на рахунок КБ ПриватБанк, або наложеним платежем при отриманні апарату у відділенні НовоїПошти.

Для того щоб перевірити чи апарат гарантійний, і не включена функція "Find My iPhone:"  радимо скористатись сервісом https://checkcoverage.apple.com або http://iphoneimei.info.

https://checkcoverage.apple.com

IMEI апарату знаходиться на задній кришці або вигравірований на каретці СІМ картки.